Er is iets aan de hand, in dit geval niet figuurlijk maar letterlijk. Van botbreuk, tot peesletsel, spierschade, overbelastingsklachten, reuma, artrose en van amputatie tot brandwonden. Een breed scala aan problemen kan zich voordoen.

Fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen bij de behandeling van deze klachten. Zowel in de revalidatie na een operatie, maar zeer zeker ook bij klachten waar geen operatieve ingreep bij nodig is kan fysiotherapie oplossing bieden aan de problemen die u ervaart.

De fysiotherapeut behandelt de spieren,pezen,zenuwen,de huid en de gewrichten. Dit met het uiteindelijke doel uw klachten, problemen en beperkingen weer op te lossen. Zodat u na de behandeling, letterlijk en figuurlijk weer elkaar de hand kan schudden.

Het behandeldoel is dat u de hand weer zo optimaal mogelijk kan gebruiken in uw dagelijks leven. Soms duurt het behandeltraject kort, maar bij ingrijpende en grote problematiek duurt het traject soms wel meer dan 6 maanden.

Wilt u meer weten of wij iets voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem direct contact op via telefoonnummer 0255-532211 of meld uzelf aan via onderstaande knop.