Zwanger?

Wat leuk! Gefeliciteerd! Nu je een kindje in je buik hebt, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.
Ben je op zoek naar een actieve cursus met theorie over zwangerschap en bevalling en wil je vooral ook graag fit blijven en je lichaam goed voorbereiden op de bevalling? Dan past Zwanger en Fit perfect bij jou!

Wat is Zwanger en Fit & Fit na bevallen?

Zwanger en Fit is een actieve cursus voor de zwangere vrouw. Je traint wekelijks 1 uur onder leiding van Sabine. Zij stelt een persoonlijk, afwisselend en uitdagend programma voor je samen. Onze aandachtspunten zijn: kracht, conditie, coördinatie, ontspanning! Samen met anderen ben je heerlijk actief bezig om fit je zwangerschap door te komen. Op deze manier begin je sterk aan je bevalling.

Fit na bevallen is voor de pas bevallen vrouw vanaf 6 weken na de bevalling. Je traint samen met bevallen vrouwen om je conditie en kracht weer op te bouwen.

Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, ook tijdens de actieve lessen. Wij weten dat er veel verandert tijdens de zwangerschap, zowel fysiek als mentaal. Het belangrijkste in de Zwanger en Fit &  Fit na Bevallen cursus is om veilig en ontspannen te sporten met andere zwangeren en/of kersverse mama’s tijdens deze bijzondere periode in je leven.

Voor wie?

Voorafgaand vindt er een intake plaats door de fysiotherapeut. Dit om eventuele bijzonderheden te bespreken. Het sporten tijdens de zwangerschap wordt individueel afgestemd op de mogelijkheden van de aanstaande moeder. Iedere vrouw kan meedoen vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling. Vanaf zes weken na de bevalling kan er gestart worden met de Fit na Bevallen trainingen. Ook hierbij wordt rekening gehouden met de individuele mogelijkheden van de kersverse mama’s.

Wanneer?

Maandag       19.00 uur – 20.00 uur
Donderdag    19.00 uur – 20.00 uur

Kosten

Intake                                              € 25,00 eenmalig
Trainingen 1 x per week               € 40,00 per maand

Sommige verzekeraars vergoeden deels (soms volledig) de cursus Zwanger en Fit, vraag dit na bij jouw verzekering!
 
De lessen worden gegeven door Sabine in samenspraak met Laura Groenveld (fysiotherapeut gespecialiseerd in zwangerschap en bekkenbodem).

Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, neem dan contact met ons op via telefoon  0255-532211 of mail naar info@fysiomaas.nl