Sabine Koppe - Fysiotherapie Maas

Ik ben Sabine Pruntel – Koppe, gespecialiseerd in nekklachten en rugklachten.

Mijn interesse voor de fysiotherapie is begonnen toen ik als 15-jarig meisje zelf met knieklachten bij de fysiotherapeut terecht kwam. Vanaf dat moment dacht ik: dit wil ik ook! Zodoende ben ik in 2008 begonnen met de opleiding fysiotherapie in Utrecht, die ik in 2012 heb afgerond. Na een korte tijd werkzaam te zijn geweest in Hoofdorp, ben ik in 2013 hier bij fysiotherapie Maas komen werken en dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Na het opdoen van enige werkervaring ben ik in 2017 gestart met de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort om mij verder te specialiseren. Het mooie aan dit vak vind ik het zoeken naar de beste benadering voor iedere individu. Het combineren van kennis en ervaring met het persoonlijke contact en coaching, maakt dit voor mij het mooiste vak wat er is. Ik hou van de afwisseling en het in beweging zijn.

Naast mijn werk en studie reis ik graag met mijn man, ben ik veel buiten te vinden en ben ik gek op lekker eten en muziek. Ik hou ervan in beweging te zijn, van wandelen tot squashen en van fitness tot stijldansen.

BIG-registratie: 69915644304