Bewegen en sporten is goed voor de gezondheid. Wilt u ook graag werken aan uw gezondheid en conditie, maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Bij Fysiofit is het mogelijk om onder begeleiding van een fysiotherapeut te trainen. Na een uitgebreide intake stellen onze fysiotherapeuten samen met u een plan op, zodat we aan uw persoonlijke doelen kunnen werken. Het maakt bij Fysiofit niet uit of u een ervaren sporter bent, of een beginner. Wij gaan uit van uw mogelijkheden en stellen een plan op wat bij u past.

De trainingen vinden plaats in groepsverband, maar zijn afgestemd op uw eigen niveau. U kunt komen trainen op vaste dagen en tijden, maar het is ook mogelijk om flexibel te trainen. (Zolang de coronamaatregelen vanuit de rijksoverheid van kracht zijn is het NIET mogelijk om flexibel te trainen.) Dit is altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben, neem dan contact met ons op via telefoon 0255-532211 of mail naar info@fysiomaas.nl. U kunt zich ook direct online aanmelden via onderstaande knop.


Direct online aanmelden