Hoe kan ik een afspraak maken of wijzigen?

U kunt een afspraak maken of wijzigen door te bellen (0255-532211) of te mailen (info@ijmed.nl). Een afspraak maken kan ook door u aan te melden via ons digitale aanmeldformulier.

Kan ik zonder verwijzing bij jullie terecht?

Ja, dat kan! Sinds enkele jaren is fysiotherapie direct toegankelijk. U heeft dus geen verwijzing van uw (huis)arts meer nodig. Mocht deze toch nodig blijken, dan bespreken we dit met u.

Wat neem ik mee naar een behandeling?

Wij vragen u om naar elke behandeling een eigen (grote) badhanddoek mee te nemen. Daarnaast willen wij u vragen om bij de eerste afspraak een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) mee te nemen. Als u een verwijzing fysiotherapie van uw (huis)arts hebt gekregen neemt u deze ook mee.

Kan ik mijn afspraak afzeggen?

Het is mogelijk om u afspraak af te zeggen. Als u dit minimaal 24 uur van tevoren doet kan dit kosteloos. Zegt u de afspraak niet tijdig af, dan zijn we genoodzaakt om 75% van het normaal geldende tarief bij u in rekening te brengen.

Hebben jullie een contract met mijn zorgverzekeraar?

Dat hebben wij. Voor 2021 heeft IJMed – FysioMaas contracten afgesloten met alle zorgverzeraars.

Worden mijn fysiotherapeutische behandelingen vergoed?

Of en hoeveel behandelingen u vergoed krijgt is afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering (met uitzondering van fysiotherapie opgenomen in het basispakket). U kunt dus in de polis van uw zorgverzekeraar terugvinden hoeveel u precies vergoed krijgt. Mocht u er zelf niet uit komen. Belt u ons dan en wij zoeken het samen met u uit!

Welke behandelingen fysiotherapie zijn opgenomen in het basispakket?

Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van  de zorgverzekering. Wat u precies vergoed krijgt, hangt af van uw leeftijd en de reden waarom u fysiotherapie krijgt. U kunt zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie die niet in de basisverzekering zit. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van de Rijksoverheid.

Wat zijn jullie openingstijden?

De openingstijden van de praktijk vindt u hier.

Is het ook mogelijk om aan huis behandeld te worden?

Ja, dat kan! In gevallen dat het nodig is geven wij de behandeling aan huis.