Bij Fysiotherapie Maas wordt sinds een jaar Tiener Fitness aangeboden. Veel jongeren lijkt het leuk om de fitnessen, maar zijn nog te jong om alleen naar de sportschool te gaan. In onze trainingszaal bieden wij aan het einde van de middag kleinschalige fitnessgroepen aan. Er wordt gesport met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Veel ouders denken dat fitness niet veilig is voor jongeren of kinderen, maar met de juiste begeleiding in kleinschalige groepen is dit juist heel gezond! Belangrijk is een individueel schema op maat gemaakt, de juiste techniek en uitvoering van de oefeningen en de begeleiding van de fysiotherapeuten.

Samen met de fysiotherapeut wordt er tijdens de eerste paar training een eigen sportschema opgesteld. Een training ziet er vaak als volgt uit: warming-up, cardiotraining en krachttraining. Daarnaast worden er halverwege de training vaak individueel of gezamenlijk een conditieparcours gedaan.  Juist de afwisseling maakt de trainingen erg leuk!

Naast dat we het belangrijk vinden dat jongeren op een veilige manier bij ons sporten, is ook het plezier in sporten en het gezellig samen sporten heel belangrijk! Op bijna alle middagen bieden we een trainingsgroep aan.

Ben je geïnteresseerd in de Tiener Fitness of wil je meer weten over de Tiener Fitness? Tijdens een vrijblijvende intake kunnen Marlies of Agnes je alles vertellen!

Meld je aan via het aanmeldingsformulier op de website of stel je vraag per email.
Email: marlies@fysiomaas.nl  –  agnes@fysiomaas.nl