Agnes van Brug - Fysiotherapie Maas

Ik ben Agnes van Brug. Gespecialiseerd in artrose, orthopedische revalidatie, hardloopblessures, kinderfysiotherapie en Kids 1,2 Move.

In 2002 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende particuliere praktijken gewerkt en heb ik 1,5 jaar in een IJslands ziekenhuis gewerkt.

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Maas. Van 2011 t/m 2013 heb ik een wereldreis gemaakt. Ik heb o.a. gereisd door Australië, Centraal en Zuid Amerika. Tijdens mijn reis heb ik 4 maanden vrijwilligerswerk gedaan als fysiotherapeut in Bolivia in een revalidatiecentrum en een kinderdagcentrum voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. In 2013 keerde ik terug naar Nederland en ben ik met veel plezier weer werkzaam bij Fysiotherapie Maas.

Mijn aandachtspunten binnen de praktijk liggen bij de orthopedische revalidatie, artrose en hardloop gerelateerde blessures. In 2017 ben ik begonnen met de Masteropleiding Kinderfysiotherapie. Naast het behandelen van volwassenen vind ik het ook erg leuk om met kinderen van verschillende leeftijden te werken. Het spelenderwijs leren en het plezier hebben in bewegen, maar ook de samenwerking met de ouders en andere betrokkenen zoals de leerkrachten, het consultatiebureau en artsen.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter. Regelmatig ben ik te vinden in het zwembad, op de racefiets of met mijn hardloopschoenen aan. In het zomerseizoen combineer ik deze 3 sporten en doe ik mee aan triatlons.

BIG-registratie: 69058472404