Hoi! Mijn naam is Thekla Bos en ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij IJMed. Ik richt mij met name op fysiotherapie in de wijk, ouderen, orthopedische revalidatie en
COVID-19-revalidatie. Na mijn afstuderen in 2019, heb ik op verschillende plekken ervaring opgedaan. Zelf kom ik uit Leiden, maar heb ik wel roots in IJmuiden, waar mijn oma ooit is geboren.

In september 2020 ben ik hier bij IJMed terecht gekomen omdat ik toch zoek was naar een baan in de fysiotherapie, waar ik ook ouderen aan huis kon gaan zien. Het mooie aan het vak fysiotherapie vind ik dan toch wel het ‘revalideren ́ van mensen. Het maakt niet uit met welke klacht ze komen, ik vind het namelijk heel belangrijk dat mensen met een blij gezicht de deur uitlopen.

Zelf woon ik nu in Leiden samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd doe ik aan korfbal en verder ben ik vaak in de stad te vinden op het terras met een hapje en een drankje. Ook houd ik van het bezoeken van musea en lekker kokkerellen in m’n eigen keuken.