Wil jij onder begeleiding veilig (her)starten met lopen na een blessure? Heb je behoefte aan loopbegeleiding op maat of wil je werken aan je looptechniek? Dan is het ReStart2Run programma echt iets voor jou! Wij helpen je veilig jouw hardloopdoelstellingen te behalen.

Hoe ziet het programma eruit?

ReStart2Run is een 8 weken durende hardloopcursus. Eén keer per week vindt een groepstraining plaats gericht op het verbeteren van de looptechniek, oefeningen ter blessurepreventie en het opbouwen van de conditie. Naast het volgen van wekelijkse groepstrainingen krijgen de deelnemers een individueel schema om de loopafstand geleidelijk op te bouwen. Daarnaast wordt jouw sportbelasting in de gaten gehouden en wordt een inschatting gemaakt of je gevoelig bent voor het oplopen van een blessure. 

Wij stellen een afwisselend programma samen met trainingen op verschillende locaties, waaronder een hardloopsessie op het strand en de Zuidpier. Ook meer ervaren hardlopers kunnen bij ons terecht voor verbetering  van de looptechniek, conditie en leerzame trainingen.

Praktische informatie

We starten op Donderdag 23 Juni met een nieuwe groep. De groepstrainingen vinden wekelijks plaats op donderdag van 19:30-20:30. 

Op Donderdagavond 2 Juni van 19:30-20:30 geven wij een (vrijblijvende) informatiebijeenkomst over ReStart2Run. Wilt u aanmelden voor de bijeenkomst kan dat via info@ijmed.nl of aan de balie.
Wat: Informatiebijeenkomst ReStart2Run

Waar: IJMED locatie Grahamstraat 105

Wanneer: Donderdag 2 Juni 

Tijd: 19:30 – 20:30 uur

Prijs: € 82,50

Wilt u meer informatie of aangeven dat u interesse heeft? Mail dan naar info@ijmed.nl of lees meer over hardloopblessures in onze recente blog post.