Restart2Run

Restart2Run

In Juli is het hardloopprogramma Restart2Run voor het eerst gestart! Onder begeleiding van onze (sport)fysiotherapeuten is er gewerkt aan het opbouwen van de conditie en het verbeteren van de looptechniek is het programma van Restart2Run afgerond.  Maandag 3 september heeft de laatste training van het programma plaats gevonden.

Wij (Bas & Agnes) hebben het erg naar ons zin gehad om de deelnemers te begeleiden bij het uitbreiden en verbeteren van de hardloopactiviteiten, we hebben een afwisselend programma neergezet met veel diversiteit in de trainingen op verschillende locaties, waaronder een ‘try-out’ Pierloop op de zuidpier van 5km en hardloopsessies in het stadspark en op het strand!

Naast het volgen van de wekelijkse groepstrainingen hebben de deelnemers twee keer peer week volgens een individueel loopschema de loopafstand opgebouwd, zelfs in en tijdens de vakantieperiode hebben zij de loopactiviteiten voortgezet!  De deelnemers  hebben de doelstelling om op 9 september de Pierloop te lopen, én te finishen, behaald! Wij willen de deelnemers bedanken voor hun deelname, enthousiasme en positieve reacties! We zullen het programma evalueren, verbeteren en plannen maken voor het opzetten van een nieuw Restart2Run programma! Ervaart u pijnklachten tijdens het hardlopen? Wilt u starten of (her)starten met uw hardloopactiviteiten?  Dan staan wij voor u klaar!

Spread the word. Share this post!