Aan mijn collega’s en patiënten,

Na ongeveer 13 jaar met veel plezier gewerkt te hebben voor deze praktijk, komt er nu een einde aan mijn carrière als fysiotherapeut. Het was tijd voor mij om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden in een “functie elders”.

Gelukkig kan ik terugkijken op prachtige jaren bij IJMed, voorheen Fysiotherapie Maas. Ik kwam binnen als pas afgestudeerde therapeut en mag me inmiddels een (relatief) ervaren rot in het vak noemen, met een specialisatie manueel therapie op zak. Daarnaast heb ik me binnen de praktijk kunnen en mogen ontwikkelen tot schouderspecialist. Maar naast alle professionele ontwikkeling kijk ik vooral terug op de leuke tijd die ik heb gehad met mijn collega’s en patiënten. 

In mijn tijd bij IJMed heb ik veel collega’s mogen leren kennen. Met een aantal daarvan heb ik dan ook 13 jaar gewerkt. Maar ik zal het Paul, Laura en Sonja besparen om ze met de neuzen op de leeftijden te drukken.
Er was binnen de praktijk altijd veel ruimte voor overleg en serieuze gesprekken, maar bovenal heb ik veel kunnen lachen binnen de praktijk. Niets leuker om de draak te steken met elkaar en om oude anekdotes steeds weer te vertellen aan nieuwe ‘verse’ collega’s.

Bovenal heb ik natuurlijk gewerkt met ‘mijn’ patiënten. En ook met hen heb ik, naast serieus te werken aan hun klachten, veel kunnen lachen. Maar ook heb ik mooie, ontroerende gesprekken gehad met hele diverse personen. Het is als fysiotherapeut prachtig om, naast de waardering die je krijgt, zoveel meer over mensen te weten te komen. Dat is waarschijnlijk wat ik het meest ga missen, het contact met de patiënt. Ik heb er vele mogen leren kennen en hoop dat het met iedereen voorspoedig gaat.

Lieve iedereen, bedankt voor alle mooie jaren en ik ga jullie missen!