Al meer dan 35 jaar is Fysiotherapie Maas een begrip in  IJmuiden en wijde omgeving. Nu de naamgever afscheid  heeft genomen en het roer in handen is van twee nieuwe  eigenaren, Laura en Paul Metselaar, is het tijd voor een  nieuwe naam: IJMed.  

“Op de gevel verandert er wat, achter de gevel niet”, zegt Paul  Metselaar over de nieuwe naam. “Binnen tref je nog steeds  de vertrouwde gezichten aan die de vertrouwde zorgkwaliteit  leveren. Ons enthousiaste team gaat altijd op zoek naar de  beste behandelmethode voor een lichamelijke klacht. 

Daarvoor hebben we ook veel specialisaties in huis. Of mensen  nu manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie,  fysiotherapie voor ouderen of bekkenbodem fysiotherapie  nodig hebben, ze kunnen bij IJMed terecht.” 

Bij fysiotherapie praktijk IJMed werken de fysiotherapeuten  nauw samen met de huisartsen en specialisten en overleggen  waar nodig met hen, waardoor het beste resultaat gegaran deerd is. “En na een operatie, blessure of ongeluk is het belang rijk om snel te kunnen starten met de revalidatie. Soms is dan zelfstandig naar de praktijkruimte Grahamstraat  komen of met iemand meerijden niet altijd mogelijk. Speciaal  voor deze mensen hebben wij de gratis IJMed vervoerservice.  Onze chauffeurs vervoeren die klanten in de eerste weken van  de zorg dan van huis naar de praktijk en weer terug. Maar als  het nodig is behandelen we mensen ook thuis. We stellen bij  IJMed samen met onze klanten en partners alles in het werk  voor de beste zorg. Samen sterk, samen fit.”