U heeft het vast al vernomen in de media: we hebben groen licht gekregen om weer aan het werk te gaan! Vanzelfsprekend zijn we blij dat we weer langzaam maar zeker meer mogen gaan doen. Maar het houdt niet in dat we weer op volle toeren kunnen gaan draaien. Er zijn namelijk wel voorwaarden waaronder we onze zorg weer kunnen hervatten. Een heel groot gedeelte hebben we al voorbereid in de afgelopen weken. Zo hebben we voldoende beschermingsmiddelen, voor u en onszelf, in huis en hebben we een praktijkprotocol opgezet om te kunnen voldoen aan de RIVM-richtlijnen.

Wij zullen contact met u opnemen over het hervatten van uw therapie. U mag natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen met vragen over uw behandeling. U kunt dan gewoon bellen (tel. 0255-532211) of mailen (info@fysiomaas.nl) naar de praktijk.

Daarnaast gelden er ook voorzorgsmaatregelen voor u als u naar de praktijk komt . Zo worden aan u de volgende dingen gevraagd:

  • Blijf thuis als u, of één van uw huisgenoten, koorts of verkoudheidsverschijnselen heeft;
  • Neem 2 (grote) handdoeken mee die op de behandelbank gelegd kunnen worden;
  • Kom niet te vroeg naar uw afspraak (maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd) om de drukte in de praktijk te spreiden;
  • Was bij binnenkomst als eerst uw handen aan de wasbak links van de ingang;
  • Gaat u vervolgens zitten in de wachtruimte waar u wordt verwacht (volg hiervoor de instructies van het personeel);
  • En vanzelfsprekend: houd 1,5 meter afstand aan!

Het vraagt veel van u en van onszelf. Maar samen kunnen we op deze manier veilig en verantwoord onze zorg weer hervatten!

Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip. We hopen u snel weer te kunnen zien en te behandelen!

Team Fysio Maas

Voorbereiding COVID-19 - FYsiotherapie Maas