Elke maandag worden ouderen/senioren in Zee- en Duinwijk in beweging gebracht. Het gaat om wekelijkse trainingen onder leiding van onze fysiotherapeut Sofie van der Hijden

In onze huidige maatschappij zitten we vaak te veel en hebben we minder contact met buurtgenoten. Juist met het toenemen van de leeftijd is het belangrijk om de gezondheid op peil te krijgen of te houden en ook is het van belang om eenzaamheid te voorkomen. Het doel van GoldenSports in daarom tweeledig: meer bewegen, wat natuurlijk goed is voor de algemene gezondheid en daarnaast mensen uit de buurt leren kennen waardoor de kring van sociale contacten uitbreidt.

In de buitenlucht buurt- en leeftijdsgenoten ontmoeten en samen kennismaken met allerlei vormen van sport, spel en beweging. De trainingen zijn leuk om te doen en gaan het hele jaar door (met uitzondering van slechte weersomstandigheden). Ze bevatten vaste onderdelen als kracht, balans, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze training. We verzamelen voor de praktijk van IJMed en zullen in het Stadspark gaan oefenen.

Door mee te gaan doen aan GoldenSports verbeterd de fitheid. En omdat de lessen nooit hetzelfde zijn, maar variëren qua activiteiten en spelvormen blijft het altijd leuk en uitdagend!

Via deze link kunt u zich via de website van Sportpas Velsen aanmelden voor GoldenSports!